Vi laver gerigter efter mål

Har I oplevet at stå på en arbejdsopgave og mangle trælister eller gerigter i specifikke, skræddersyede mål? Det ved vi, at mange af vores erhvervskunder har, fordi mange opgaver i bygge- og møbelbranchen kræver et stort behov for produkter af træ på specialmål.

Hos Hørning Listefabrik fremstiller vi gerigter af træ til bl.a. døre og vinduer efter mål. Vi holder til i Hørning, centralt i Østjylland, hvorfra vi fremstiller produkter for erhvervskunder fra Aarhus, Skanderborg og resten af Jylland.

Hvad bruger man gerigter til?​

Gerigter bruges til en lang række opgaver, herunder:

  • Rundt om loftsvinduer
  • De fleste indvendige døre
  • Dekorationer på vægge eller paneler
  • Mange vindueskarme med træ i vindueshullerne


Vi hjælper også gerne din virksomhed med at lave gerigter efter mål til en god pris.

Vi kan lave nye gerigter eller renovere de gamle

Uanset, om din virksomhed beskæftiger sig med møbler, renovering eller tømrerarbejde, er finish vigtigt. Særligt gerigter har en stor betydning for helhedsindtrykket. Da I hos os kan få gerigter specialdesignet, har I mulighed for selv at bestemme, hvordan de skal se ud, både hvad angår størrelse og udseende.


Vi renoverer også eksisterende gerigter eller anvender vores specialværktøj, som gør det muligt for os at kopiere eksisterende gerigter og lave nye tilsvarende. På den måde kan vi hjælpe dig med at producere gerigter, som passer perfekt til formålet, hvad enten det er et ældre hus med en udgået profil eller unikke gerigter på mål, der ikke matcher standardmålene.


Skal vi hjælpe jer? Få et tilbud allerede i dag

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan fremstille gerigter på mål til døre eller vinduer til din virksomhed? Så er du altid velkommen til at kontakte os.


Vi besvarer også gerne jeres spørgsmål til priser, materialer, kvalitet eller andet. Ønsker du det, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på en god pris.

Du kan kontakte os via vores kontaktformular på siden eller på telefon på 86 92 24 77 eller 26 18 24 77.

Kontakt os​

​Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Hellere blandt de bedste... end blandt de største"​

Om os

Vi tilbyder kundefremstillede løsninger til både private og erhverv.

​​

Vores store erfaring indenfor arbejdet med hårdttræ gør, at vi kan opretholde en høj kvalitet og fremstille løsninger der passer til hver enkelt kundes behov. 

Kontakt os

​Hørning Listefabrik ApS

Nydamsvej 12B, 8362 Hørning

Rutevejledning

​Telefon: 86 92 24 77

Mobil: 26 18 24 77

​E-mail: kenneth@hoerning-listefabrik.dk